”Artsupopin alla voi tehdä melkein mitä vain aina maailmanrauhan riuhtovista manifesteistä elektronisiin klubbarijumppiin” – Maire Marenki on linjakkaasti linjaton

Mukava uusi tuttavuus tämä!

11.11.2022

Maire Marenki on julkaissut uuden singlen.

Kappaleen nimi on Punainen saari, jossa tiedotteen mukaan ”yksi elämäntarina kietoutuu saariston sisällään kantamiin tuhansiin muistoihin.”

Jaa kuka Maire Marenki, kuulemme teidän pohtivan? Maire Marenki on yhtä kuin Mia Kavasto, joka toimii siviiliminänä myös Helsingin Teatterikoulun rehtorina sekä lakimiehenä. Itävalta-yhtyeestä puolestaan löytyy tuttuja kasvoja esimerkiksi UMO:n ja Lenni-Kalle Taipaleen bändin riveistä.

Maire avaa kappaletta näin:

”Punainen saari on niin yksi punaa kuiskaavista maakappaleista, kuin metafora rakkaudelle, joka pitäisi jo jättää menneisyyteen: tarinalle jonka olisi aika haihtua suolaiseen ilmaan edesmenneiden kollegoidensa seuraksi”, Maire sanoo.

”Artsupopin sateenvarjon alla voi tehdä melkein mitä vain aina maailmanrauhan riuhtovista manifesteistä runolauluihin tai elektronisiin klubbarijumppiin”, Marenki kertoo yhtyeen linjakkaasta linjattomuudesta biisien tyylilajien suhteen.

Kuuntele Punainen saari alta. Biisistä löytyy myös video, jonka senkin voit katsoa alta.

 

Lisää luettavaa