Asap Rockyn pidätys pitenee – Kanye West ja Kim Kardashian vetosivat Donald Trumpiin räppärin vapauttamiseksi

Asap Rocky ei ole pääsemässä vielä hetkeen putkasta.

19.07.2019

Asap Rocky pahoinpiteli miehen Ruotsissa. Tämän myötä hän joutui putkaan kahdeksi viikoksi. Nyt vaikuttaa siltä, että tutkintavankeus pitenee vielä viikolla. Tänä aikana on päätettävä, että tullaanko Rockya ja hänen kahta kaveriaan syyttämään mistään.

Räppärin tapauksessa tämä tarkoittaa lisää menetettyjä keikkoja. Suomessa hänen on määrä esiintyä elokuussa Blockfesteilla. Pidätys etenee tällä hetkellä 25. heinäkuuta asti, joten toistaiseksi kyseinen keikka ei olisi vaarassa peruuntua. Blockfest järjestetään 16.-17. elokuuta, Rocky esiintyisi 16. päivä.

Tapaus on herättänyt suurta huolta kollegoiden keskuudessa ja räppärin vapauttamiseksi laadittiin myös adressi.

Näillä ei ole ollut vaikutusta, joten Kanye West ja Kim Kardashian ovat astuneet mukaan kuvioon. Kaksikko on tiettävästi yrittänyt saada Yhdysvaltain presidenttiä Donald Trumpia auttamaan Rockya ja kahta hänen kaveriaan pääsemään linnasta.

Trump twiittasi soittavansa Ruotsin pääministerille.

Tiettävästi Rockyn managerin hotellihuoneeseen tehtiin ratsia, mutta syystä tai tuloksista ei ole sen tarkempaa tietoa. Rockyn asianajaja kommentoi sellin olosuhteiden olevan erittäin huonot, vankilan johtaja kiisti asian.

https://twitter.com/realdonaldtrump/status/1152307567634391041?s=21

Lisää luettavaa