Asbury Park: Rähinöintiä ja rock & rollia -dokumentti kertoo Bruce Springsteenin, Steven Van Zandtin ja Southside Johnnyn tarinan

Tässäpä dokumentti, jonka voi nähdä myös elokuvissa.

23.05.2019

Bruce Springsteen, Steven Van Zandt ja Southside Johnny palaavat yhteen Asbury Park -musiikkidokumentissa. Musiikkidokumentin ensi-ilta on 25. toukokuuta.

Asbury Park: Rähinöintiä ja rock & rollia kertoo rauhattomasta Asbury Parkin kaupungista. Merenrantakaupungissa puhkesivat rajut rotumellakat, jotka lamaannuttivat kaupungin 45 vuodeksi. Alue jakaantui kahtia ja mellakka tuhosi Westside jazzin ja bluesin, mutta palavan kaupungin liekkien keskeltä murtautui esiin Bruce Springsteen ja tarunomainen Jersey-sound.

Asbury Park -dokumentti tuo yhteen Steven Van Zandtin, Southside Johnnyn, David Sanciousin sekä Bruce Springsteenin, ja siinä palataan legendaariselle Upstage Clubille, josta heidän musiikkiuransa sai alkunsa. Dokumentti sisältää haastatteluja ja ennennäkemättömän materiaalia – ja tietenkin musiikkia.

Musiikkidokumentin lisäksi elokuvateattereissa nähdään erikoiskonsertti, kun Van Zandt, Southside Johnny, Springsteen and Upstage All-Stars soittavat loppuunmyydyssä Paramount Theaterissa ja esiintyvät yhdessä tulevaisuuden lupausten kanssa.

Leffa nähdään myös Suomessa. Paikkakunnat ja päivämäärät näet alta.

Helsinki: Riviera Kallio to 23.5., Korjaamo Kino Töölö la 25.5., Finnkino Tennispalatsi ti 28.5., Korjaamo Kino Bio Rex pe 7.6.
Joensuu: Tapio ti 28.5.
Kerava: Cinema Keuda-talo la 1.6.
Mäntsälä: Cinema Mäntsälä la 1.6.
Savonlinna: Kuvalinna ti 28.5.
Tampere: Finnkino, Plevna ti 28.5.
Turku: Finnkino, Kinopalatsi ti 28.5.
Varkaus: Maxim ti 28.5.

Lisää luettavaa