Aste meni metsään ja kirjoitti siellä rennon kesäisen biisin – räppärin järjestämä Headland-festivaali lähestyy

Headland-festivaali järjestetään räppärin kotikaupungissa Lahdessa kahden viikon päästä.

Räppäri Aste on julkaissut uutta musiikkia. 7 taivasta on artistin ensimmäinen tänä vuonna julkaistu single.

Aste kertoo kärsineensä inspiraation puutteesta, vaikka musiikin tekoon on sinänsä ollut aikaa. Keikat ovat olleet räppärille tärkeä inspiraation lähde, ja viime vuosina niitä on ollut ymmärrettävistä syistä vähän. Myös perhearki on aiheuttanut sen, ettei musiikki ole ollut mielessä aina ensimmäisenä.

”Päätin keväällä ottaa irtioton ja mennä yksin metsään yöksi purkamaan ajatuksia. Istuin vaan nuotion äärellä auringonlaskusta auringonnousuun ja mieleen tulvi tajunnanvirtaa. Tunnelmat, mielialat ja ajatukset vaihtui ja kirjoitin vaan ylös juttuja ajattelematta sen kummemmin”, Aste kertoo tiedotteessa.

Lopputuloksena syntyi rennon kesäinen biisi, jossa vierailee viime vuonna debyyttialbuminsa julkaissut Eme. Olemme kertoneet hänestä esimerkiksi täällä.

Asteen järjestämää Headland-festivaalia juhlitaan räppärin kotikaupungissa Lahdessa 29.-30. heinäkuuta eli kahden viikon päästä. Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetyn, juhlakeikasta festariksi kasvaneen tapahtuman esiintyjiin kuuluu Asteen lisäksi muun muassa Antti Tuisku, Gettomasa, Sanni, Abreu ja Chisu.

”Tehtiin hommia ensimmäisen Headlandin eteen pari vuotta, ja kun viime kesänä näki tuhannet ihmiset viihtymässä Lahden tunnelmallisessa Niemen rannassa tuli heti fiilis, että hyvin alkanutta matkaa täytyy jatkaa. Heinäkuun lopussa mennään entistäkin isommin!”, Aste kommentoi.

Lisätietoja Headlandista tapahtuman nettisivuilta.

Kuuntele Seitsemän taivasta alta.

YouTube video

Lisää luettavaa