Behmin debyyttialbumi on edelleen hirmuisen suosittu – nyt artisti vaikuttaa julkaisevan uutta musiikkia pian

Kyllähän uusi Behm kelpaa.

29.01.2022

Behm on yksi Suomen isoimmista tähdistä. Laulajan vuonna 2020 ilmestynyt Draaman kaari viehättää -debyyttialbumi ei ole vieläkään tippunut Virallisen listan topkympistä pois. Lisäksi artisti rikkoi Anssi Kelan aiemmin hallitseman listaennätyksen.

Vaikka levy, joka on kirjoitushetkellä listan sijalla 3, vaikuttaa edelleen kansalle maistuvan, niin moni silti odottanee laulajalta uutta materiaalia.

Sitä kenties saadaan hyvinkin pian, sillä artisti julkaisi perjantaina riemastuttavan vihjailevan kuvan julkisessa ig-storyssaan.

Kuvassa oli Behmiä muistuttava piirros ja numero 2. Tästä voinee vetäistä johtopäätöksen, että uutta materiaalia on tulossa jo pian.

Käytännössä kyse voi olla siitä, että kokonainen levy ilmestyy pian tai sitten Behm käynnistelee uutta ”sesonkia”, johon lukeutuu useampi sinkkujulkaisu.

Kokonaisen levyn julkaisua voisi puoltaa Behmin adelamainen asema, jossa uusi julkaisu otettaisiin varmasti suurella huomiolla vastaa, tulisi se kuinka puskista tahansa. Toisaalta artisti voi kokeilla uusia tuulia ja siihen taas soveltuu sinkkupohjainen lähestymistapa.

Behmin viimeisin julkaisu on vierailu Cledosin Life-remixillä, jonka voit fiilistellä alta. Ja katso myös se paljon puhuttu kuva.

Lisää luettavaa