Betoni kukkii – indieyhtye Gim Kordon julkaisi kappaleen, joka poikkeaa rajusti edeltäjästään

Gim Kordon julkaisi uuden kappaleen.

11.11.2020

Vuonna 2014 debyyttialbuminsa Ei ole helppoo julkaissut helsinkiläinen indierock-yhtye Gim Kordon julkaisi uutta musiikkia heinäkuussa, kun suoratoistopalveluihin ilmestyi kappale Joskus mä pelkään.

Nyt Gim Kordon on jälleen aktivoitunut ja julkaissut uuden kappaleen. Jos Joskus mä pelkään kumarsi kunniaa The Posiesin kaltaiselle voimapopille, on meno tällä kertaa varsin erilaista. Betoni kukkii rämisee Primal Screamin psykedeelisemmän ja agressiivisemman tuotannon tyyliin.

”Betoni kukkii on tarina siitä, miten niin usein lähiöissä kasvaneilla elämä saattaa olla pelkkää arpaonnea, taistelua ja selviytymistä. Samalla kappale on kuitenkin myös muistutus siitä, miten ulospäin kovin karuilta tuntuvissakin paikoissa on läsnä yhteisöllisyys, joka usein on se ainoa turvan tuova asia” -kertoo laulaja-kitaristi Aleksi Pahkala kappaleesta.

Yhtye viimeistelee tällä hetkellä toista albumiaan. Uuden tulemisen myötä bändin perustajajäsenet Aleksi Pahkala ja Alexandros Karoutsos ovat saaneet rinnalleen muun muassa Elias Gouldin, Graciaksen ja Vestan yhtyeistä tutun basistin Janne Nissilän.

Kuuntele virallisesti perjantaina ilmestyvä kappale ennakkoon alta.

Lisää luettavaa