Blood Incantation saapuu Suomeen

Älkää peljästykö: death metalia on luvassa.

18.01.2022

Blood Incantationin oli määrä konsertoida Suomessa kesällä 2020, mutta keikkahommat kusahtivat koronaan. Coloradolaisbändille on viimein löytynyt almanakasta sivuja Euroopan rundaamiseen. Death metal -yhtye saapuu Helsingin Kuudes linja -klubille 14. kesäkuuta ja Tampereen Yo-talolle 15. kesäkuuta.

Blood Incantation julkaisee helmikuun lopussa Timewave Zero -albuminsa. Se on tyylillisesti melkoinen harppaus bändin progressiivisesta ja psykedeelisestä death metalista. Luvassa on 40 minuuttia ambientia. Eikä siis mitään death metal -vaikutteista ambientia vaan ihan tyylipuhdasta Tangerine Dream -osaston kosmista tähtientuijottelua. Aivan mahtava albumi, jonka kyllä huomaa ammentavan aivan samasta pimeästä ytimestä kuin Blood Incantationin aiemmatkin tekemiset!

Keikkalipun ostamisen kanssa arpojille on syytä alleviivata, että tuleva kiertue kantaa nimeä Hidden History of Europe, jolla tietenkin viitataan Blood Incantationin edellislevyyn, äärimetallin saralla ilmiöksi nousseeseen Hidden History of the Human Race -albumiin. Luvassa siis on, erästä populistia lainaten, kunnon rokkia eikä mitään syntikoita.

Lisää luettavaa