Bohemian Rhapsody -leffan tuottaja työstää elämäkertaelokuvaa Michael Jacksonista – projektilla popin kuninkaan perikunnan siunaus

Projektissa on mukana isoja nimiä.

08.02.2022

Queen-yhtyeen solistin Freddie Mercuryn elämästä kertovan Bohemian Rhapsody -elokuvan tuottaja Graham King on ottanut seuraavaksi projektinsa kohteeksi toisen legendan, Michael Jacksonin.

Vuodesta 2019 asti työstetty elokuva etenee ilmeisen hyvää vauhtia, sillä sen jakelijaksi on nyt ilmoitettu yhdysvaltalainen Lionsgate. Tuotantoyhtiö tunnetaan muun muassa Saw– ja Nälkäpeli-elokuvasarjoista.

Elokuvan käsikirjoituksesta vastaava John Logan kuvailee Michael-nimistä elokuvaa ”syvälliseksi kuvaukseksi mutkikkaasta miehestä, josta tuli myöhemmin popin kuningas”.

Deadline-sivusto uutisoi jo projektin alkumetreillä, että elokuvalla on Jacksonin perikunnan siunaus, ja oikeudet tähden musiikin esittämiseen ovat kunnossa. Lähtökohdat ovat siis hyvin erilaiset kuin kiistellyssä Leaving Neverland -dokumentissa.

”Tapasin Jacksonin perheen ensimmäisen kerran vuonna 1981, ja on upeaa olla mukana viemässä heidän perintöään valkokankaalle”, tuottaja King kommentoi.

Kingin lisäksi elokuvaa on tuottamassa kaksi Jacksonin perikunnan jäsentä. Jää siis nähtäväksi, tuleeko leffa käsittelemään laulajan elämän nurjia puolia kuten häneen kohdistuneita pedofiliasyytöksiä.

”Michael rakasti elokuvien taikaa pikkupojasta asti, ja perheemme on otettu tästä kunniasta”, poptähden äiti Katherine Jackson kommentoi projektia.

Elokuvan julkaisuajankohta ei ole vielä tiedossa.

Lisää luettavaa