Brian May on avoin ajatukselle Bohemian Rhapsody -elokuvan jatko-osasta – ”Emme vain ole vielä keksineet, miten tekisimme sen”

May kertoi mietteitään tuoreessa haastattelussa.

02.07.2023

Queenista ja etenkin Freddie Mercurysta kertova, neljällä Oscarilla ja kahdella Golden Globella palkittu Bohemian Rhapsody on kaikkien aikojen tuottoisin musikaali- ja elämäkertaelokuva. Ajatusta jatko-osasta vuonna 2018 ilmestyneelle menestysfilmille on pyöritelty jo useampia vuosia.

Queen-kitaristi Brian May avasi hiljattain sanaisen arkkunsa aiheesta SiriusXM-kanavan Trunk Nation with Eddie Trunk -ohjelmassa.

”Olisi mahtavaa tehdä jatko-osa, mutta ongelma on oikean käsikirjoituksen löytämisessä. Meillä kesti 12 vuotta löytää käsikirjoitus ensimmäiseen elokuvaan. Ei ole siis yllätys, ettei se ole helppoa”, May kertoo.

”Tarinaa kyllä riittää, ja valtavasti asioita on tapahtunut sen jälkeen, mihin ensimmäinen elokuva päättyi. Mutta en tiedä, olisiko siitä elokuvaksi. Emme halua tehdä sitä ellemme ole varmoja, että se tulee toimimaan ja liikuttaa ihmisiä samalla tavalla kuin ensimmäinen elokuva. Lyhyt vastaus on siis se, että meistä olisi upeaa tehdä jatko-osa, mutta emme ole vielä keksineet miten se onnistuisi.”

May kehuu bändin jäseniä näytellyttä nelikkoa ja kertoo, että haluaisi samat kaverit mukaan myös mahdolliseen jatko-osaan.

”Minua näytellyt Gwilym [Lee] on aivan uskomaton. Hän onnistui huijaamaan jopa lapsiani – he luulivat, että minä annoin ääneni hahmolle, vaikka se oli hän itse!”

Kuuntele pätkä haastattelusta alta.

Lisää luettavaa