Brittien uusi artistilupaus tekee megalyhyitä biisejä ja luottaa unohdettuihin helmiin – ei suosittele vessataukoja keikoilleen

Pinkpantheress kannattaa ottaa haltuun.

Youtube

Tiktokista ponnistaneista artisteista saisi jo pidemmän listan aikaiseksi, mutta kun popcornit erotetaan pelkistä jyvistä, niin lista alkaa jo suppeentumaan.

Yksi alustan mielenkiintoisimmista ilmiöistä on sittemmin jo levy-yhtiölle kiinnitetty Pinkpantheress. Olemme aiemminkin kirjoittaneet artistista, mutta nyt hän on vielä ajankohtaisempi uuden mixtapensa myötä.

To Hell With It on kymmenen kappaletta sisältävä kokonaisuus jolla on kestoa vaivaiset 19 minuuttia. Tokihan kappaleet ovat viimevuosina lyhentyneet soittolistakuntoon, mutta Pinkpantheressin kappaleet voivat olla helposti vain reippaan minuutin mittaisia.

Artistin heleä laulutyyli tuo mieleen Lily Allenin kaltaisia ainutlaatuisia tekijöitä. Taustoissa hän ammentaa 2000-luvun tematiikasta. Heti avausbiisillä samplataan kuin alleviivaukseksi Sweet Female Attitude -yhtyeen kenties unohdettua Flowers-kappaletta. Koko mixtapen mitalta kuullaan siis garagesoundia ja drum & bass -rytmiä,

Artistin visuaalisessa maailmassa näkyy jo lähes retroja elementtejä, kuten Windows XP -järjestelmästä tuttu taustakuva ja niinkin fossiilisia asioita kuin cd-levyjä.

Tänään artisti julkaisi kiertuepäiviään ja kirjoitti niiden yhteyteen tyhjentävästi, ettei suosittele vessataukoja tai saattaa missata jotakin. Koko mixtape löytyy suoratoistopalveluista, tsekkaa pari esimerkkiä alta.