Brittiräppäri tuomittiin raiskauksesta ja kidutuksesta 23 vuodeksi vankilaan

Suur-Lontoon poliisitoimi kertoo, että brittiräppäri DVS eli Courtney Hutchinson on passitettu vankilaan 23 vuodeksi. Räppäri tuomittiin kidutuksesta, raiskauksesta, sekä pahoinpitelystä.

Hutchinson oli kiduttanut uhriaan muun muassa kuumalla raudalla ja lyönyt toistuvasti puhelimen latauskaapelilla. Tämän lisäksi uhria oli toistuvasti uhkailtu, että hän tulee kuolemaan. Tapahtumasarja kesti kokonaisuudessaan kolme päivää. Uhri pääsi lopulta pakenemaan ja myöhemmin Hutchinson pidätettiin. Tapahtumat sijoittuvat vuoden 2016 helmikuulle. Uhri oli 20-vuotias nainen.

Hutchinson myönsi syyllisyytensä oikeuden edessä. Rikosta tutkinut rikoskomisario Jimi Tele kommentoi Hutchinsonin alistaneen uhrinsa toistuvalle ja järkyttävälle väkivallalle. Hutchinson merkitään seksuaalirikollisten rekisteriin loppuiäkseen.

Hutchinson on soolourallaan tehnyt useita kappaleita, jotka ovat keränneet lukuisia näyttökertoja Youtubessa. Hutchinson itse kommentoi tapausta twitterissä viime kesänä, löydät kyseiset twiitit alta.

Juttua päivitetty 10.1. kello 21.03.