Calvin Harris julkaisee jatko-osan trooppisia diskosoundeja sisältävälle albumilleen – ensisinglellä mukana Dua Lipa ja Young Thug

Viiden vuoden takainen Funk Wav Bounces Vol. 1 saa jatkoa.

28.05.2022

Vuonna 2017 skotlantilainen tuottaja-DJ Calvin Harris julkaisi trooppisia rantatunnelmia ja 80-luvun diskovaikutteita tihkuvan Funk Wav Bounces Vol. 1 -albumin, joka nousi tällöin suoraan Suomen virallisen albumilistan ykköseksi. Nyt tuottaja suunnittelee albumille jatko-osaa, jonka ensimmäinen single ilmestyi eilen.

Vierailijoina Sonyn julkaisemalla Potion-kappaleella kuullaan Dua Lipaa ja Young Thugia, joista jälkimmäinen vieraili myös Funk Wav Bounces Vol. 1:llä. Dua Lipa ja Calvin Harris taas tekivät yhteistyötä viimeksi 2018 julkaistulla One Kiss -kappaleella, joka kasvoi maailmanlaajuiseksi jättihitiksi. Kappaletta on tähän päivään mennessä striimattu lähes 2 miljardia kertaa.

Absoluuttisen aurinkoinen ja kesän kynnykselle oikein nätisti istuva Potion on sekä musiikillisesti että lyriikoissa käsitellyiltä aihepiireiltään sekoitus eroottisen sähköisiä tunnelmia ja huolettoman värikästä funk-meininkiä. Mitään maata mullistavaa kappaleessa ei sinänsä tapahdu, mutta kiistattoman hyväntuuliseksi tämä tarkoin kategoriaansa istuvaksi muotoiltu kokonaisuus kuulijansa saa: Dua Lipan soinnikkaat lauluosuudet ja Young Thugin elegantit räppäilyt nimittäin uppoavat hienoisen tuulenvireen tavoin liplattavaan lämpöiseen instrutaustaan kuin rantaterassin baarissa oliivi martini-lasiin.

Katso kappaleen maagisesti säihkyvä musiikkivideo alta.

Lisää luettavaa