Cheek räppää suojattinsa levyllä ja näpäyttää Mikael Gabrielia

Lukas Leonin debyyttialbumi nyt ulkona.

14.06.2018

Keskivertoa kookkaampia sapeleita kalisteltiin, kun Mikael Gabriel totesi IS:n haastattelussa olevansa kovempi räppäri kuin Cheek. Eläkelaitumet siintävät jo Cheekin silmissä, joten hänellä ei ollut tarvetta todistella toisin, mutta näpäytti kuitenkin MG:tä laukomalla Snapchatissä, että Lukas Leonia kovempaa räppäriä ei tällä hetkellä Suomesta löydy.

No kukas tämä hän sitten on?

Lukas Leon 20-vuotias vantaalainen, joka on työstänyt debyyttialbumiaan Cheekin ohjauksessa kahden vuoden ajan. Simba-niminen levy on julkaistu tänään Cheekin levy-yhtiön Liiga Musicin toimesta ilman ensimmäistäkään ennakkosingleä.

Lukas Leonia on voinut kuulla aiemminkin esimerkiksi JXO:n Anthem2k17-possebiisillä (video alla, Lukas Leon räppää alkaen kohdasta 5.40), mutta albumi on ensimmäinen virallinen julkaisu hänen nimissään.

Simba-levyn ensimmäisestä kappaleesta Edustaa julkaisiin tänään myös video (sekin löytyy alta). XTC-biisillä ääneen pääsee Lukaksen mentori Cheek. Femme Fatalessa kuullaan Pete Parkkosen laulama huukki ja Via Dolorosa lainailee – kyllä, arvasitte aivan oikein – Tommi Läntistä.

Jäämme kaikessa rauhassa muodostamaan tarkempaa mielipidettä tästä kompaktista vajaasta puolituntisesta. Simba on kuunneltavissa alta. Muistutellaan vielä, että Lukas Leon viettää levynjulkkareitaan lauantaina 16.6. Tavastia-klubilla Helsingissä.

Lisää luettavaa