Cheekin suojatille ilmaantui haastaja? Mikael Gabriel hehkuttelee tätä räppäriä

Kirjoita Hussan nimi muistiin.

Youtube

Kerroimme kaksi viikkoa sitten Lukas Leonista, joka julkaisi tuolloin räppivideon Youtubeen ja Facebookiin. Videolla Leon räppäili menemään monenlaisia tyylejä käyttäen ja uhosi esimerkiksi vievänsä Cheekiltä räppikruunun. Tuolloin spekuloimme, että tässä on todennököisesti Cheekin suojatti ja niin myös oli. Näistä voit lukea lisää jutun alta.

Videolla Lukas Leon pyysi kenet tahansa istumaan viereensä penkille kokeilemaan, että sujuuko räpäytys paremmin. Vielä ei ole ilmaantunut haastajia. Nyt sellainen on saattanut löytyä ja hän on nimeltään Hussa.

Lukas Leonin tavoin, myös Hussa on julkaissut omat rap-videonsa. Näillä videoilla Hussa on räpännyt omia versioita Cledosin ja Mikael Gabrielin Made In Italy -kappaleesta, sekä Mikael Gabrielin Timanttei-kappaleesta ja Tipan Satutat mua -kappaleesta.

Kaksi jälkimmäistä on niputettu yhteen videoon ja video on kerännyt lyhyessä ajassa sekä kymmeniä tuhansia katselukertoja, että huomiota myös jykeviltä rap-portailta. Mikael Gabriel on hehkuttanut suljetussa urbaaniin musiikkiin keskittyvässä Klangi-ryhmässä Facebookissa Hussaa yhdeksi tämän hetken kovimmista ”junnusylkijöistä”.

Hussalla ei vielä ole omaa levytyssopimusta, ainakaan kappaleella kuultavan lainin perusteellla. Voisiko osoitteena olla mahdollisesti Mikael Gabrielin luotsaama Tasoi Records? Hussa ei ole pelkästään räppäri, vaan hallitsee myös tuotantopuolen. Hussan tuotantoa voi kuulla Nikke Ankaran ja Daniel Okasin tuotoksilla.

Katso jutussa mainitut videot alta. Uudella videolla Hussa painaa riiminsä myös Kendrick Lamarin DNA.-biitin päälle.