Chisu teki uransa ensimmäisen vierailun – biisi on Paperi T:n ja se menee näin

Paperi T julkaisi toisen singlen tulevalta kakkoslevyltään.

Paperi T:n hartaasti odotettu toinen albumi ilmestyy kesäkuussa. Levyn ensimmäinen single Kaikki on hyvin sai ristiriitaisen, paikoin jopa hämmentyneen vastaanoton Rumban kriitiikkoraadilta. Toinen single vaikuttaa vielä selvemmältä vedenjakajalta.

Paniikki-singlellä kuullaan Chisua, joka tekee uransa ensimmäisen vierailun muun artistin kappaleella. Sekä albumin että ensisinglen nimi (Kaikki on hyvin) jatkuu teemana myös tässä kappaleessa Chisun laulaessa kertosäettä: ”Ei oo hätää ennen ku ei oo hätää, paniikki alkaa vasta kun kaikki menee hyvin”.

Biisin on tuottanut debyyttilevy Malarian pelollakin (2015) mukana ollut duo Femme en Fourrure. Paniikki soi suoraviivaisen elektronisen popin ja jopa new waven hengessä. Tekisi mieli sanoa, että tämä voisi olla kadonnut kärkisingle Ruger Hauerin ja Reginan yhteislevy Maturelta (2016). Paniikin on miksannut, masteroinut ja äänittänyt Tommishock, joten Ruger Hauer -viittaus sallittakoon.

Huomionarvoista on myös, että Ringa Manner eli The Hearing on kreditoitu sekä sanoittajien että säveltäjien joukkoon. Hänen kädenjälkensä vaikuttaisi olevan isossa roolissa Paperi T:n albumilla ainakin kahden ensimmäisen kappaleen perusteella.

Paperi T:n lyriikkaa analysoikoon kukin tahollaan, itse kappale menee näin: