Conan O’Brien Show jatkuu koronan takia tähden kotoa käsin – ja videon perusteilla se on huomattavasti aidompi kuin studiolähetys

Conan naurattaa kotilähetyksien avulla.

Conan O'Brien
AOP

Suomessakin vieraillut myöhäisiltojen tv-tähti, kulttimainetta nauttiva Conan O’Brien jatkaa tv-show’taan kotoaan käsin.

Conanin Youtube-kanavalle on ladattu kymmenen minuuttia kestävä video uusimman jakson meiningeistä. Conan muun muassa lupaa, että siinä missä tiedotusvälineet puskevat pihalle 24/7 hyödyllistä informaatiota kriisin keskellä, Conanin show’ta katsomalla ei opi yhtään mitään. Hän myös kertoo, että Netflixistä löytyy paljon mielenkiintoista katsottavaa, mutta tulevat Conan-jaksot sisältävät lähinnä ”typeryyttä, hyvää mieltä ja huonoa valaistusta.”

Youtube-videossa nähdään Conanin ja hänen pitkäaikaisen kaverinsa Andy Richterin jutustelua. Pätkää ei selvästikään ole käsikirjoitettu muuten kuin suuntaa antavasti, mikä tekee osiosta tavallista mielenkiintoisemman. Saamme muun muassa kuulla, miten alkuperäinen Star Trek -sarjan Mr. Sulu eli George Takei vaihtui aikoinaan Leonard Nimoyhin eli Mr. Spockiin klassisessa Simpsonit-jaksossa.

Mikäli uusimman jakson löytää kokonaan jostain internetin syövereistä, siinä on erikoisvieraana Adam Sandler. Tulevissa jaksoissa vieraina nähdään myös Sophie Turner, Jesse Eisenberg sekä Sean Hayes.