Costeen debyytti striimasi ennakkoon kultaa – levyltä löytynee muutama kultasingle lisää

"Ehkä joskus tää vielä naurattaa", toivoo Costee.

Youtube

Kirjoitimme Costeesta jo heti ensimmäisen biisin aikana. Pakoon pahaa oloo esitteli melankolista emosoundia tekevän nuoren muusikon, joka tunnettiin vielä tässä vaiheessa paremmin Sima-yhtyeestä. Suosittelimme tuolloin pistämään nimen muistiin.

Reipas vuosi siitä ja Costeen debyytti on ulkona. Ensimmäisen singlen jälkeen on julkaistu viisi muuta singleä. Biisit ovat keränneet isoja striimauslukemia, joka tarkoittaa sitä, että Ehkä joskus tää viel naurattaa -albumi striimasi ennakkoon kultaa.

Mikäli on seurannut Costeen edesottamuksia, niin on ollut koko ajan ilmiselvää, että Costeen tekemisissä on säilynyt koko ajan sama punainen lanka. Costee laulaa rehellisesti omista tunteistaan, haavoittuneen itsekriittisellä tyylillä.

Nämä ainekset yhdistetään pop-koukkuihin ja lopputuloksena on kaksitoista hienoa kappaletta. Yhtenä ennenjulkaisemattomana esimerkkinä levyn päättävä herkkä mutta nousujohteinen Kalifornia, joka tulee takuuvarmasti avaamaan useammat kyynelkanavat nousuhumalaisen festarikansan sukeltaessa kunnolla hurmioon.

Biisistä julkaistiin lyriikkavideo, joka mahdollistaa samalla sen, että voit seurata Costeen sanoitustyyliä hyvin helposti. Mikäli biisi maistuu, niin levy löytyy useimmista suoratoistopalveluista.
Videon alla Costeen haastattelu Rumba-tv:ssä.