Covereillaan mainetta niittänyt kotimainen punkbändi versio muun muassa Hanoi Rocksia ja Erika Vikmania

Mikään ei ole pyhää.

23.10.2023

Uutta musiikkia melkoisella tahdilla julkaiseva, pääkaupunkiseudulta kotoisin oleva punk rock -yhtye Kirkkovene liittyy Love Is Punk Recordsin artistirosteriin.

”Mul on pienestä asti ollu sellainen haave et sais levytyssopimuksen, mut on kauan kestäny löytää se oikee lafka. Nyt on aika nostaa hommat nextille levelille. Ollaan oltu tällainen kotia etsivä orpolapsi, mutta nyt löydettiin meidän perhe”, yhtyeen laulaja-kitaristi Mitja kertoo.

Kirkkovene perustettiin vuonna 2019 Mitja Lepistön (laulu, kitara) ja Juho Rinteen (kitara, taustalaulu) toimesta, aluksi Ripsipiirakka -tribuuttiyhtyeeksi. Vuonna 2022 bändi kasvoi täysimittaiseksi livekokoonpanoksi Eemi Lambergin (basso) ja Vallu Kousan (rummut) liityttyä mukaan.

Bändi julkaisee etenkin covereita hurjalla tahdilla, ja tällä hetkellä sellaisia löytyy suoratoistopalveluista yli 100 kappaletta. Näiden lisäksi bändin on julkaissut peräti kolme omaa albumia. Eri alustoilla bändin musiikkia onkin striimattu jo yli 6 miljonaa kertaa.

Alta kuulet, millaisia covereita Kirkkovene on vuosien varrella saanut aikaan. Mikään ei ole pyhää, joten kohteiksi ovat päässeet niin Hanoi Rocks, Haloo Helsinki!, Yö, Erika Vikman kuin monet, monet, monet muutkin.

Lisää luettavaa