Cupcakken uusi single on nimetty NBA-tähden kanssa naimisissa olevan julkkiskokin ja Instagram-vaikuttajan mukaan

"Ayesha, Ayesha, Ayesha Curry These hoes just want my attention, stay worried"

06.07.2019

Rap-artisti Cupcakke julkaisi eilen uuden singlensä Ayesha, joka on nimetty julkkiskokki ja Instagam-vaikuttaja Ayesha Curryn mukaan. Curry on naimisissa Golden State Warriorsin NBA:ssa pelaavan ammattilaiskoripalloilija Stephen Curryn kanssa. Kappaleen nimestä huolimatta on sen kuitenkin tulkittu kertovan pääasiassa Cupcakkesta itsestään. Kappaleen voit kuunnella uutisen lopusta.

Ayesha Curry kertoi aiemmin keväällä ihmettelevänsä sitä, että hänen miehensä saa huomiota naispuolisilta faneilta, mutta että hän itse ei ole omien sanojensa mukaan viimeisen kymmenen vuoden aikana saanut lainkaan huomiota miehiltä, ja on jopa alkanut sen vuoksi miettiä, onko hänessä jokin vikana. Lausunto otettiin sosiaalisessa mediassa vastaan ristiriitaisesti.

Tänä vuonna Cupcakke on julkaissut aiemmin kappaleet Squidward Nose ja Birdbox. Näiden lisäksi on artisti julkaissut hiljattain myös remixejä. Hänen kappaleensa Old Town Hoe on remix Lil Nas X:n tekemästä, tämän vuoden ehkä suurimmasta hittikappaleesta Old Town Road. Toisen remixin artisti julkaisi puolestaan syntymäpäivänään toukokuun lopulla King Vonin Crazy Storysta.

Cupcakke saapuu tänä kesänä esiintymään myös Suomeen, kun hänet nähdään Helsingissä Flow-festivaaleilla sunnuntaina 11. elokuuta.

Lisää luettavaa