Dave Grohlilta intiimi dokkari, jolta löytyy seitsemän Davea vetämässä 23-minuuttista uutta biisiä

Play kertoo Grohlin elinikäisestä rakkaudesta musiikkiin.

Dave Grohl Rumba

Dave Grohl rakastaa musiikkia. Ja hän haluaa kertoa sen maailmalle.

Foo Fighters -mies julkaisee 10. elokuuta pienen dokumenttifilmin nimeltä Play, joka huipentuu ennen kuulemattoman, 23 minuutin pituisen instrumentaalibiisin esitykseen. Siinä soittaa Dave Grohl, Dave Grohl, Dave Grohl, Dave Grohl, Dave Grohl, Dave Grohl ja Dave Grohl.

Filmin idea on juhlia ”niitä palkintoja ja haasteita, joita saa kohdata, kun omistaa elämänsä musiikillisen instrumentin soittamiselle ja hallitsemiselle.” Sen inspiraatio nousi Grohlin omien lasten kokeiluista musiikin saralla.

”Katsellessani lapsiani soittamassa musiikkia ja oppimassa laulamaan tai soittamaan rumpuja, muistan taas ne ajat, kun itse olin heidän ikäisensä ja kuuntelin levyjä ja opettelin soittamaan sitä kautta… Ja kun vien lapseni soittotunneille, näen sielläkin huoneita täynnä lapsia, jotka ajavat täysillä itseään oppimaan. Vielä nytkin, näin 49-vuotiaana miehenä, itsekin yritän vasta opetella… Tämä ei ole asia, jota koskaan hallitsee täysin. Sitä metsästää aina seuraavaa haastetta ja yrittää löytää tapoja kehittää niitä taitoja, joita on jo aiemmin oppinut.

Pikkuinen tiiseri lämminhenkisen kuuloisesta dokkarista tässä alla.