David Bowien hiuskiehkura huutokaupassa – Kohoaako summa yhtä korkeaksi kuin John Lennonin hiusten?

David Bowien hiuskiehkuran odotetaan tuovan myyjälleen 4 000 dollaria.

Aiemmin tänä vuonna John Lennonin hiuskiehkura myytiin mielettömällä 35 000 dollarin hinnalla. Nyt huutokauppaan on tullut hiuksia edesmenneen David Bowien 1980-luvun hiuskuontalosta, mutta hintaodotukset ovat paljon matalammalla.

Tällä hetkellä Bowien hiuskiehkurasta on tarjottu vain 2 000 dollaria, ja Rolling Stonen mukaan huutokauppaa pyörittävä Heritage Auctions odottaa hinnan kohoavan 4 000 dollariin.

Myyntikohde on leikattu Bowien päästä suurin piirtein Let’s Dance -hittikappaleen aikoihin. Se leikattiin, jotta Lontoon maineikkaan Madame Tussauds -vahagallerian peruukintekijä onnistuisi jäljentämään Bowien hiusten värin mahdollisimman täydellisesti. Peruukintekijä oli kuitenkin suuri Bowie-fani, ja hän on säilyttänyt hiuskiehkuran näihin päiviin asti kiinnitettynä mustavalkoiseen Bowie-kuvaan. Kohteen näet tästä.

Bowien hiuksista odotettu hinta sangen matala verrattuna Lennonin hiuskiehkurasta maksettuun summaan. Vaikkei myyntihinta kohoaisikaan Lennonin hiusten tasolle, voisi varovasti ennustaa, että se kohoaa vielä odotettua korkeammaksi.

Lisää luettavaa