Dina Ögonilta uusi single – ruotsalaisyhtye esiintyy ensimmäistä kertaa Suomessa viikonloppuna

Bändi nähdään tänä viikonloppuna Tampereella ja maaliskuussa Helsingissä.

13.01.2023

Ruotsalaisyhtye Dina Ögon on julkaissut uuden Mormor-singlen 3. helmikuuta ilmestyvältä Oas-albumiltaan. Tulevalta levyltä on julkaistu ennestään nimikappale. Kerroimme lokakuussa täällä yhtyeen taustoista seuraavanlaisesti:

”Yhtyeen kitaristi Daniel Ögren on soittanut Anna Von Hausswolfin sekä Sven Wunderin yhtyeissä ja julkaissut musiikkia myös omalla nimellään. Myös yhtyeen laulaja Anna Ahnlund on julkaissut omia albumeita. Dina Ögonin tarina sai alkunsa, kun Ahnlund vieraili elämänkumppaninsa Ögrenin levyllä Fastingen 92. Yhteistyön jatkoksi kaksikko päätti perustaa yhteisen bändin, johon he pyysivät mukaansa Love Örsanin (basso) ja Christopher Cantillon (rummut).”

Vuonna 2021 debyyttialbuminsa julkaisseen yhtyeen musiikkia on kuvailtu yhdistelmäksi Fleetwood Macia, Khruangbiniä ja obskuureja Motown b-puolisinkkuja.

Dina Ögon esiintyy ensimmäistä kertaa Suomessa huomenna 14. tammikuuta. Illan Tampereen Tavara-asemalla avaa kotimainen indie-tulokas Pambikallio. Ennakkolippuja saa Tiketistä alkaen 23,50 euroa. Keikan Facebook-tapahtuman löydät tästä.

Yhtyeen voi nähdä myös Helsingin Korjaamolla 17. maaliskuuta ja Turun Kesärauha-festivaalilla kesäkuussa.

Kuuntele Oas-levyn singlet ja katso Mormor-studiolivevideo alta.

Lisää luettavaa