Diplon tulevan levyn sanotaan olevan ensimmäinen kunnollinen Diplo-julkaisu sitten 2004 ilmestyneen Florida-albumin

Uusi levy ilmestyy maaliskuussa.

13.02.2022

Diplo julkaisi perjantaina ensimmäisen singlen tulevalta albumiltaan, jonka sanotaan olevan ensimmäinen kunnollinen Diplo-levy sitten 2004 julkaistun Florida-albumin. Musiikkiahan Diplo on tehnyt läpi vuosien, kuten esimerkiksi LSD-kokoonpanossa Sian ja Labrinthin kanssa, mutta maaliskuun 4. päivä ilmestyvän levyn kerrotaan olevan Diplon ensimmäinen kokopitkä elektronista musiikkia sisältävä julkaisu 18 vuoteen.

Perjantaina ilmestyneen kappaleen nimi on Don’t Forget My Love, ja siinä laulaa Miguel. Pehmeän house-painotteinen biisi vie melodisilla elementeillään ajatukset yli kymmenen vuoden takaisiin EDM-hitteihin, kun taas tunnelmansa puolesta se kuljettaa johonkin miellyttävän lämpöiseen loppukesän iltaan, kun aurinko valuu pitkin taivaanrantaa ja ympäröivien ihmisten hymyt saavat pakahtumaan onnesta ja rakkaudesta.

Diplon oman Mad Decent -levymerkin sisälle perustetun houseen painottuvan Higher Groundin kautta ilmestyvällä albumilla vierailevat muun muassa Busta Rhymes ja Lil Yachty. ”Levy on fantastinen ja yhtenäinen Diplo-työ, joka tulee olemaan yksi Diplon uran kohokohdista”, sanoo Mad Decentin pääjehu ja Diplon kanssa yli 20 vuotta yhteistyötä tehnyt Jasper Goggins.

Näet Don’t Forget My Love -biisin lyriikkavideon alta.

Lisää luettavaa