Disco Ensemble -yhtyeestä tuttu Jussi Ylikoski perusti uuden levy-yhtiön Molar Musicin – ensimmäinen lafkan kappale julki tänään

Uutta musiikkia uudelta levy-yhtiötä.

Sami Turunen

Block of Flats on Porvoossa vuonna 2013 perustettu rock-yhtye, ”jonka soundissa on punkin energiaa ja popin tehokkainta tarttuvuutta”, kertoo tieodte.

Bändin ensimmäinen singlebiisi Future julkaistiin tänään. Julkaisijana toimii Disco Ensemble -yhtyeestä tutun Jussi Ylikosken uusi levy-yhtiö Molar Music. Ylikoski on myös tuottanut biisin yhdessä yhtyeen kanssa.

Yhtyeen laulaja Jonne Nikkilä kommentoi Molar Music -diiliä näin:

”Onhan se jännittävää ja uutta, kun bändiin tulee periaatteessa 5. jäsen tuottajan ominaisuudessa, ja mukana on levy-yhtiö. Jussin ja Molar Musicin kanssa hommat ovat lähteneet sujumaan enemmän kuin hyvin. Future -biisin kanssa Jussi sai bändistä puristettua ihan uusia juttuja ulos. Ollaan tosi tyytyväisiä lopputulokseen. Hyvä fiilis tästä yhteistyöstä. ”

Jussi Ylikoski kertoo puolestaan seuraavaa:

”Biisien ja livekunnon lisäksi minut vakuutti bändin asenne ja tekemisen meininki. Näen bändin jätkissä paljon samaa kuin itsessäni ja Disco Ensemblessä 15 vuotta sitten. On ilo olla mukana rakentamassa tätä juttua.”

Block Of Flats esiintyy Tampereella Lost In Musicissa lokakuun alussa.

Kuuntele kappale alta.