Dj Kridlokk julkaisi vuonna 2014 kotimaisen räpin mestariteoksen – nyt hän kiertää sen tiimoilta Suomea

Dj Kridlokk kiertää Suomea,

24.01.2023

Dj Kridlokkin Mutsi-albumi ilmestyi vuonna 2014.  Anton Vanha-Majamaa antoi albumille sen ilmestyessä täydet viisi tähteä. Arvion voit lukea täältä.

Artisti kiertää albumin tiimoilta viiden kaupungin kiertueen. Rundi yltää Lahteen, Turkuun, Helsinkiin, Ouluun ja Tampereelle. Dj Kridlokk esittää: Mutsi -kevätkiertueen keikoilla tullaan kuulemaan Mutsi-albumi alusta loppuun livenä. Kiertueen liput tulevat myyntiin torstaina 26.1. klo 9:00.

Dj Kridlokk kertoo albumista seuraavaa:

”Tein Mutsi -levyn yksiössäni, Helsingin Sörnäisissä vuoden 2013 lopulla. Halusin tehdä kokonaisuuden joka ankkuroituu ainoastaan yhteen moodiin ja pysyy siinä alusta loppuun. Vain yksi säntäilemätön tunnelma joka ei kuljeta kuulijaa mihinkään vaan jumittaa paikallaan. Olin ryhtynyt täysipäiväiseksi artistiksi edellisen levyni UG-Solon myötä ja suureksi onnekseni saavuttanut pisteen jossa sain keskittyä yksinomaan musiikin tekemiseen. Koko hereilläoloaikani kuluikin tavalla tai toisella musiikin parissa. Se oli kaikkeni. Tätä ajatellen, Mutsi -albumi on itsessään kuin yksiö. Se on esteettinen, mielentilallinen ja soundillinen monoliitti, jonka olen tehnyt mielikuvitukseni loputtomasti lepattaessa, huoneessa jossa ei ollut lamppuja”, Dj Kridlokk sanoo ja jatkaa:

”Levyn teossa käytetty laitteisto oli Zoom Sampletrak ST-224, Fostex VF08, tietokone sekä sattumanvarainen mikrofoni, johon ovat myös Stöö ja Ex Tuuttiz vuoroillaan räpänneet (mikrofoni myydään korkeimman, vähintään 10 000 €:n ylittävän tarjouksen tehneelle).”

Tsekkaile keikkapaikat videon alta.

DJ KRIDLOKK ESITTÄÄ: MUTSI
Pe 7.4.2023 Lahti, Torvi
La 8.4.2023 Turku, Dynamo
La 15.4.2023 Helsinki, Korjaamo
Pe 28.4.2023 Oulu, 45 Special
La 29.4.2023 Tampere, G Livelab

Lisää luettavaa