Don Huonot palaa festivaalilavoille: ensi kesänä luvassa ainakin kuusi keikkaa – myös uusia biisejä tulossa

Donkkarit palaa jälleen!

28.01.2019

Suomirockin suurnimiin lukeutuva Don Huonot viettää tänä vuonna 30-vuotisjuhlaansa ja on päättänyt juhlistaa merkkipaalua julkaisemalla uutta musiikkia sekä tekemällä tulevana kesänä kuusi festarikeikkaa.

Studiossa viime viikon viettänyt yhtye lupaa tänä vuonna ainakin yhden uuden Don Huonot -singlen. Kesän keikat puolestaan alkavat Hyvinkäältä kesäkuun alussa.

– Tänä vuonna tulee kuluneeksi 30 vuotta bändimme perustamisesta ja ensimmäisistä keikoista. Juhlavuoden kunniaksi herätämme nelipäisen Frankensteinin rockhirviömme henkiin ja päästämme sen irti kesäfestareilla. Syksyllä hirviön karu kohtalo on tulla taas lukituksi linnan kellariin yhdeksän lukon taakse. Voi myös olla, että kesän jäljiltä se on niin väsynyt että päästämme sen lopullisesti haudan lepoon. Mutta ensi kesänä rakas riivattu mörkömme saa vielä riehua vapaasti festareilla, bändin keulakuva Kalle Ahola valottaa Donkkareiden suunnitelmia.

Tulevan kesän keikat eivät tule olemaan pelkkää nostalgiaa, sillä yhtye on kirjoittanut uutta materiaalia. Donkkarit vietti viime viikon studiossa Porvoossa, jossa taltioitiin neljä uutta biisiä.

Keikkapaikat näet alta.

Don Huonot – kesä 2019
Pe 7.6. Hyvinkää, Rockfest
La 6.7. Kuopio, Wine Festival
Pe 19.7. Seinäjoki, Vauhtiajot
La 20.7. Mikkeli, St.Michel Summerfest
Pe 26.7. Vaasa, Vaasa Festival
La 27.7. Oulu, Qstock

Lisää luettavaa