Don’t call it a Comeback, paitsi että kutsu: Mikko Leppilampi ja Paula Vesala tähdittävät rokkareista kertovaa elokuvaa

Tämähän vaikuttaa mielenkiintoiselta!

01.11.2022

Mikko Leppilammen tähdittämä Comeback-elokuva saapuu valkokankaille syksyllä 2023.

Leffa kertoo entisistä miljoonatilin tehneistä rokkareista, jotka ovat ajautuneet elämässä erilleen ja erilaisiin elämäntilanteisiin. He tapaavat jälleen tehdäkseen comebackin, mutta vähemmän yllättäen kaikki ei menekään ennakkosuunnitelmien mukaan.

Elokuvan pääosissa nähdään Mikko Leppilammen (Tony) lisäksi Ville Myllyrinne (Pete), Paula Vesala (Katarina) ja Anni Iikkanen (Ellie). Muissa rooleissa nhdään Pamela Tola, Marja Packalén, Mari Perankoski, Kirsi Ylijoki, Armi Toivanen ja Vuokko Hovatta.

Elokuvaa kuvataan parhaillaan pääkaupunkiseudulla. Sen ovat käsikirjoittaneet Petri Karra ja Aleksi Bardy. Ohjaajana toimii Petri Kotwica.

Juoniselosta leffasta kertoo seuraavaa:

”Elokuvan No Love Lost -bändi nousi tähdenlennon lailla maailmanmaineeseen ja teki jäsenistään miljonäärejä. Kitaristi Tony joi miljoonansa eikä ole vuosiin pystynyt soittamaan sointuakaan. Kitarat ovat kanissa eikä uusia biisejä synny. Laulusolisti Katarinaa koskeva viesti tavoittaa Tonyn. Pitkään raittiina ollut laulaja on retkahtanut kohtalokkain seurauksin päihteisiin.

Perhekotiin sijoitetun Katarinan teini-ikäinen tytär Ellie ottaa yhteyttä Tonyyn selvittääkseen perhetaustojaan. Samalla hän paljastaa Tonylle salaisuuden, joka saattaa mahdollistaa No Love Lostin comebackin ja pelastaa Tonyn talouden. Alkaa seikkailu, johon matkakaveriksi Tony saa bändikaverinsa, nykyisen peruskoulun opettajan Peten, jolla ei niin ikään ole enää bändityöllä ansaittuja rahoja. Miten käy No Love Lostin comebackin?”

Lisää luettavaa