Dr. Dre on soinut Super Bowlin jälkeen: yli 20 vuotta vanha levy nousi Suomen albumilistalle

Amorphis jatkaa albumilistan kärjessä.

28.02.2022

Amorphis jatkaa albumilistan kärjessä toista viikkoa putkeen Halo-levyllään. Behm kakkosena, Haloo Helsinki! kolmosena.

Moni kestosuosikki kellottaa pyöreitä listaviikkoja: Dua Lipan Future Nostalgia sata listaviikkoa, nyt 9. sijalla. Mkdmsk:n Mkdmsk 120 viikkoa, tällä viikolla 14. sijalla. The Weekndin After Hours sata viikkoa, nyt 17. sijalla. Lauri Tähkän Meidän tulevat päivät 140 viikkoa, 32. sija.

Listaviikon korkein uutuusalbumi on Tommi Läntisen Elämä kantaa mua, joka debytoi 11. sijalla. Muut uutuudet ovat Arjen Anthony Lucassen’s Star Onen Revel in Time (18. sija) ja Pääesiintyjien Lauluja laitakaupungilta (49.).

Listadebyyttinsä tekee myös vuonna 1999 julkaistu Dr. Dren 2001 (27.), jonka muutama klassikkokappale kuultiin Super Bowlin puoliaikashow’ssa. Myös Smackin Smack on You nousee listalle (26.).

Singlelistan puolella kärki on edellisviikkoon nähden identtinen: Bess jatkaa Ram pam pam -kappaleellaan ykkösenä, vaikka UMK-voittoa ei tullutkaan. Behmin tulevan albumin ensimmäinen single Ethän tarkoittanut sitä toisena. Olli Halosen Pohjola kolmantena.

Sinkkulistan uutuusbiisit ovat Vesalan Uu mama (12.), Anin ja Nelli Matulan Vegasissa naimisiin (18.) ja Dove Cameronin Boyfriend (20.).

Lisää luettavaa