Dr. Dre tekstailee muutamalle frendilleen… ja Super Bowlin puoliajasta on tulossa eeppinen – katso traileri

Straight Outta Compton -ohjaaja vastaa trailerista, jossa mukana Eminem, Snoop Dogg, Mary J. Blige ja Kendrick Lamar.

20.01.2022

Super Bowliin on vielä jokunen viikko aikaa, ja pääsystä NFL-kauden huipennukseen on vielä kisaamassa kahdeksan joukkuetta. Ei kai liene kovin vakava vääryys ilmoittaa odottavansa puoliaikashow’ta enemmän kuin itse peliä, etenkin kun musiikkimediassahan tässä ollaan. Super Bowl pelataan Inglewoodissa, Kaliforniassa, 13. helmikuuta, ja The Weekndin viimevuotista esitystä on tilattu haastamaan länsirannikon legenda Dr. Dre.

Straight Outta Compton -elokuvan ohjaaja F. Gary Gray on ohjannut puoliaikashow’lle trailerin. Tuumaakaan liiottelematta se lupailee aivan totaalisen eeppistä performanssia. Yksinkertaisuudessaan se menee näin: Dre tekstailee parille kaverilleen, ja sitten lähdetään kohti Sofi-stadionia.

Ne frendit, jotka Dr. Dreltä viestin saavat, ovat Eminem, Snoop Dogg, Mary J. Blige ja Kendrick Lamar. Trailerissa kuultavat kappaleet ovat vaatimattomasti Rap God, The Next Episode, Family Affair, Humble., Still D.R.E. ja California Love. Luvassa on siis päänräjäyttävää ohjelmaa rap-faneille. Katso traileri alta.

 

Lisää luettavaa