Drake kommentoi kahdeksan kuolonuhria vaatinutta tragediaa

Kanadalaisräppäri julkaisi harvinaislaatuisen lausunnon.

09.11.2021

Kahdeksan kuoli ja yli 300 loukkaantui, kun Astroworld-festivaalilla Houstonissa yleisö alkoi rynniä kohti lavaa Travis Scottin keikan aikana. Viikonloppuna sattuneesta tragediasta on luonnollisesti käynnistyneet viranomaistutkinnat.

Eilen uutisoitiin, että Travis Scottia ja hänen keikallaan vieraillutta Drakea sekä tapahtumanjärjestäjä Live Nationia vastaan on nostettu lukuisia kanteita aina turvallisuusmääräysten laiminlyönnistä mellakan yllyttämiseen. Live Nation ei ole kommentoinut asiaa muuten, kuin kertomalla BBC:lle tekevänsä viranomaisten kanssa yhteistyötä.

Travis Scott kommentoi asiaa Twitterissä. Hän kertoi olevansa täysin musertunut sattuneesta.

”Rukoukseni menevät heille, joiden elämään Astroworld-festivaalin tapahtumat vaikuttivat.”

Scott lisäsi tekevänsä niin ikään yhteistyötä poliisilaitoksen kanssa tutkimusten suhteen ja lupasi auttavansa uhrien perheitä kykynsä mukaan.

Myös Drake on antanut hänelle harvinaislaatuisen lausunnon Instagramissa.

”Olen käyttänyt viimeiset pari päivää yrittäessäni ymmärtää tätä kamalaa tragediaa. Vihaan tätä alustaa (Instagramia) herkkien tunteiden, kuten surun, ilmaisuun, mutta tässä sitä ollaan. Sydämeni on särkynyt menehtyneiden omaisten ja jokaisen tästä kärsivän vuoksi. Jatkan rukoiluani heidän puolestaan ja autan heitä miten vain voin.”

Lisää luettavaa