Draken meemihitti rikkoi ennätyksen Tiktokissa

Toosie Slidella menee lujaa.

19.04.2020

Uutisoimme aiemmin siitä, yrittääkö Drake mahdollisesti tehdä Toosie Slidesta vuoden suurimman meemihitin ja nyt näyttäisi siltä, että ennustus on käynyt toteen. Toosie Slideen liittyviä videoita on nimittäin katsottu videonjakopalvelu Tiktokissa miljardi kertaa kahdessa vuorokaudessa, mikä on ennätysaika. Aiempaa ennätystä piti hallussaan Kylie Jenner.

Ennätys on laskettu sen perusteella, kuinka monta kertaa palvelussa on katsottu Toosie Slide -aihetunnisteella eli hashtagilla merkittyä sisältöä. Kaikki katselukerrat eivät siis ole Draken alkuperäisen videon katselukertoja, vaan kappale taustalla soiden Tiktok-käyttäjät ovat voineet kuvata siihen omia tanssivideoitaan, jotka he ovat sitten jakaneet kyseisellä hashtagilla.

Omat videonsa kappaleeseen liittyen ovat tehneet myös monet julkisuuden henkilöt, muiden muassa Chance the Rapper, LeBrown James sekä Ciara, jonka videon näet uutisen lopusta.

Toosie Slide -kappale on yltänyt myös ykköseksi Billboard Hot 100 -listalla. Drakesta tuli uuden ykköspaikan saavuttamisen jälkeen ensimmäinen miespuolinen artisti, jonka kolme singleä on debytoinut listan ykköspaikalla.

Lisää luettavaa