Ed Sheeranin konsertin kaikki 60 000 lippua myytiin loppuun

Sinne meni!

Ben Watts

Tänään kello 12.00 myyntiin tulleet liput Ed Sheeranin Malmin lentokentällä keskiviikkona 24. heinäkuuta järjestettävän megakonsertin liput loppuivat ennätyksellisen nopeasti 20 minuutissa.

Ed Sheeranin odotetulle Suomen keikalle on luvassa ensi kesän suurin yksittäinen konserttiyleisömäärä 60 000 myydyn lipun ansiosta.

”Ed Sheeran osoitti olevansa kaikista suosituin maailmantähti myös Suomessa. 60 000 myytyä lippua näin lyhyessä ajassa on ihan älytön määrä. Kysyntää olisi ollut moninkertaisesti. Olen ylpeä Fullsteamin ja Lippupisteen henkilökunnasta, joka mahdollisti tälläisen suorituksen”, konsertin promoottori Rauha Kyyrö kommentoi.

Päivitys 27.9. klo 14.39: Myös Lippupiste lähestyi tiedotteella, se menee näin:

”Konsertin virallisena lipunmyyjänä toimiva Lippu.fi oli varautunut suurmyyntiin ennakolta monin eri tavoin: verkossa hyödynnettiin oman palvelinkapasiteetin lisäksi emoyhtiö CTS Eventimin koko Euroopan laajuista palvelintilaa, kuluttajapalvelussa oli lisämiehitys ja myyntipisteet oli ohjeistettu perusteellisesti.”

”Ed Sheeranin koko Euroopan kattavan kiertueen myynnissä oli käytössä Eventimin uudistettu lippukauppaohjelmisto, joka mahdollistaa nopeat ostotapahtumat niin verkossa kuin mobiililaitteissa myös ruuhkatilanteissa.”