Edes Bruce Willisin dementiadiagnoosi ei vaikuta paparazzien röyhkeyteen – tähden vaimo anelee jättämään miehensä rauhaan

Bruce Willis ja hänen perheensä ovat joutuneen paparazzien erikoishuomion keskelle.

06.03.2023

67-vuotiaan Bruce Willisin terveydentila on heikentynyt nopeasti parin viime vuoden aikana. Maaliskuussa 2022 kerrottiin Willisin sairastavan afasiaa. Viime kuussa julkisuuteen kerrottiin hänen sairastavan otsalohkodementiaa.

Willisin vaimo julkaisi sosiaalisen median kanavillaan videon, jossa pyytää paparazzeja jättämään miehensä rauhaan. Emma Willis kertoo Instagram-tarinassaan, mitä paparazzit yrittävät jatkuvasti saada valokuvia hänen miehestään.

”Te valokuvaajat ja videoijat, jotka yritätte jatkuvasti saada uutisaiheita miehestäni: pysykää hieman kauempana. Tiedän, että yritätte tehdä työtänne, mutta pysykään kauempana”, Emma Willis kertoi ja jatkoi:

”Etenkin te videokuvaa ottavat, älkää huudelko miehelleni ”woohoo” tai ”yippee ki yay”. Älkää kyselkö, miten hän voi. Antakaa hänelle tilaa. Antakaa perheemme tai hänen saattajansa auttaa häntä turvallisesti paikasta A paikkaan B.”

Willis myös kertoo, että vaikkapa kahvikupin hakeminen lähikahvilasta on vaikeaa dementiaa sairastavan kanssa. Hän toivookin samalla levittävänsä tietoa dementiasta ja sen oireista.

Katso video alta.

Suomen Muistiliiton sivuille pääset tästä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Emma Heming Willis (@emmahemingwillis) jakama julkaisu

Lisää luettavaa