Eetu julkaisi synkän, mutta realistisen rakkauslaulun – kuulet tästä nimestä varmasti lisää, joten ota homma haltuun jo nyt

Eetun nimi kannattaa kirjata muistiin.

05.05.2018

Eetu on tuore sooloartisti, mutta tuttu nimi bändeistä kuten Home Junior ja Kauniit & Uhkarohkeat. Eetun ensimmäisenä singlenä toimii Bae. Vaikka nimen perusteella voisi luulla, että kyseessä on yltiöromanttinen rakkauslaulu, niin se ei pidä tällä kertaa paikkansa. Bae on omalla tavallaan hyvin synkkä, mutta sitäkin kiinnostavampi kappale.

Heti kappaleen alkuun Eetu laulaa polttohautauksesta ja tämän jälkeen lasten hankkimisesta. Ollaan siis hyvin laajalla skaalalla liikenteessä. Videolla soitetaan pianoa hautausmaalla, joka kertoo meiningistä kaiken oleellisen.

Tiedotteella uudesta kappaleesta kerrotaan seuraavasti:
”Tein melodian biisiin 2010 ja tuotannon viime kesänä kotisohvalla. Tää on mun eka kokonaan oma biisi ja mun mielestä yks parhaita rakkauslauluja koskaan. Täs on myös selkeet ohjeet mitä mulle tulee tehä sit ku mä kuolen.”

Eetu sanoittaa, säveltää ja tuottaa tulevan debyyttialbuminsa kokonaan itse. Ilmeisesti levyä voisi odottaa kuultavaksi jo pian, mahdollisesti tämän vuoden puolella. Sitä ennen kannattaa katsoa miellyttävällä lauluäänellä varustetun Eetun esikoissoolosinglen video alta. Videon ohjauksesta vastaa Rudi Rok.

Lisää luettavaa