Ei helppoa industrialia, vaan kokeellisempaa laitaa edustava HIDE saapuu Suomeen – sopii vaikkapa Skinny Puppyn ystäville

HIDE nähdään taas Suomessa.

21.03.2023

Tummasävyisestä ja raskaasta elektronisesta musiikistaan tunnettu chicagolaisduo HIDE saapuu Kuudennelle Linjalle torstaina 4. päivä toukokuuta.  Bändin muodostavat Seth Sherin sekä Heather Gabel.

”Yhtyeen teksturoitu, minimalistinen ja haastava industrial/noise-soundi koostuu mm. kenttä-äänityksistä sekä viittauksista populaarikulttuuriin ja mediaan. Kolme albumia julkaisseen HIDEN viimeisin täyspitkä Interior Terror laajentaa yhtyeen aiemminkin käsittelemiä autonomian ja voimaantumisen teemoja sekä tarkastelee kehon käsitettä fyysisessä ja metafyysisessä mielessä”, kertoo tapahtuman Facebook-sivu, emmekä me vastaan lähde väittämään.

Tämä ei ole ”helppoa” industrialia, vaan mieleen tulee enemmänkin vaikkapa Skinny Puppyn kaltainen kama, mikä on vain ja ainoastaan hyvä asia.  HIDE on levyttänyt mm. Dais Recordsille ja ollut mukana Sub Popin Singles Club -sarjassa. Kaksikko on nähty aiemmin pariin otteeseen Suomessa Blow Up Festivalilla.

Liput maksavat ennakkoon 15 euroa plus sitten lippukaupan kulut siihen päälle.

Tapahtuman Facebook-sivulle pääset tästä.

Lisää luettavaa