”Eläinten elämä on tärkeämpää kuin huulipuna tai shampoopullo, ja vain todelliset hirviöt ajattelevat toisin” – Lordi yhteistyöhön PETA:n kanssa

Lordi tuomitsee hirviömäiset eläinkokeet.

Lordi-yhtye on lyöttäytynyt yhteen PETA:n kanssa tuodakseen uuden kampanjan avulla esille eläinkokeisiin liittyvää epäoikeudenmukaisuutta ja kärsimystä. Eläinkokeita tehdään edelleen Euroopassa, eikä minkäänlaista suunnitelmaa näiden lopettamiseksi ole.

Lisäksi Lordi järjestää tukiesityksen Eurooppalaisen kansalaisaloitteen hyväksi. Kyseisen kansalaisaloitteen avulla vaaditaan EU:ta ylläpitämään ja vahvistamaan eläinkokeiden kieltoa kosmetiikassa, ja se sai alkunsa kansainvälisten PETA-yhteisöjen, kuten Doven ja The Body Shopin toimesta.

”EU:n kielto kosmetiikan eläinkokeille on uhattuna, koska helsinkiläinen Euroopan kemikaalivirasto vaatii tuhansien eläimien altistamista julmille testeille. Tämä on vastoin kaikkea mitä kiellossa on asetettu, ja on meidän jokaisen tehtävänä pelastaa tämä tärkeä lainsäädäntö. Eläinten elämä on tärkeämpää kuin huulipuna tai shampoopullo – vain todelliset hirviöt ajattelevat toisin. Joten jos olet EU:n kansalainen, liity kanssamme tämän Eurooppalaisen kansalaisaloitteen allekirjoittamiseen”, Lordi vetoaa.

Katso alta aiheeseen liittyvä Instagram-postaus.

 

Lisää luettavaa