Elina Sarvi toivottaa Jäähyväiset meille vuoden kenties kauneimmalla kappaleella – video ennakkonäytössä Rumbassa

Video ennakkonäytössä Rumbassa.

Elina Sarvi on imatralainen laulaja/laluntekijä, joka julkaisee toisen singlensä Jäähyväiset meille huomenna 3. päivä joulukuuta. Kappaleeseen on tehty myös video, joka on ennakkonäytössä Rumbassa tästä päivästä lähtien.

Sarvi kävi Hollywood House Studiolla lokakuussa 2021 nauhoittamassa kolme uutta biisiä, joista yksi on nyt julkaistava Jäähyväiset meille. Seuraavat kaksi singlelohkaisua julkaistaan vuoden 2022 aikana.

Elina Sarvi on aiemmin toiminut Aurinkokettu-bändin solistina ja biisintekijänä. Sarven soolotuotannon takana on tuottaja/ muusikko Matias Kiiveri.

Sarvi kertoo kauniista kappaleesta seuraavaa:

Jäähyväiset meille kertoo toksisen, läheisriippuvaisen parisuhteen päättymisestä, jossa riippuvuutta erehdytään luulemaan rakkaudeksi. Ulospääsy tällaisesta mielenterveysongelmien ja päihteiden syövyttämästä parisuhteesta onnistuu vain pistämällä kaikki välit poikki. Kertoja on pahiksen roolissa ja kyseessä on torjutun tilitys, vaikkakin kertoja pyrkii muistuttamaan myös toisen osallisuudesta tähän saatanalliseen kryptoniittisuhteeseen”, Sarvi kertoo ja jatkaa:

”Pidän nokkelista sanankäänteistä ja piilomerkityksistä. Saatan istuttaa kappaleisiini suoria lainauksia läheisten ihmisten kommenteista tai vaikkapa minuun suuresti vaikutuksen tehneistä elokuvista. Olen suorasukaisuuden ystävä, joten tekstin tulee myös toimia sellaisenaan ilman kommervenkkejä. Toisaalta saatan upottaa kappaleisiini viestejä lähipiirilleni ja kertoa muutamalla monitulkinnaisella sanalla koko tähänastisen tarinamme.”

Katso Sanni Sormusen työstämä video alta.