Emergenza Suomen semifinaalit ovat takanapäin – tamperelaisräppärit pääsivät jatkoon

Finaalikisat pidetään toukokuussa Olympia-korttelilla.

04.03.2023

Tampereen yo-talolla hiljattain 24. helmikuuta pidetyt Emergenza Festivalin Suomen semifinaali on takanapäin ja voittajat aluekohtaiseen finaaliin valittu.

Kansainvälinen ja haastavana pidetty Emergenza on alkujaan rockbändeille suunnattu kilpailu, joskaan nykyisin osallistujia ei olla lähdetty niin tiukasti rajaamaan lajityypin ehdoilla.
Tällä kertaa yleisöäänestyksestä pääsi jatkoon genrerajoja kaihtamattoman, muun muassa Pelis on pelattu-, Glitch– ja Ferrari Coupe -kappaleestaan tutun Gold T:n sekä freestyle-räpin kärkinimiin lukeutuvan Transsi Kelan, joka tunnetaan esimerkiksi kappaleistaan 33100 ja Gramma pari. Näistä jälkimmäinen on kerännyt yli 200,000 kuuntelukertaa suoratoistopalveluissa. Finaalissa kumpaiseltakin semifinaalivoittajalta on kuultavissa myös uutta, ennenjulkaisematonta materiaalia.

Emergenzan aluekohtainen Suomen finaali järjestetään 13. toukokuuta Olympia-korttelilla, Tampereella. Gold T:n ja Transsi Kelan lisäksi finaalivoittoa ovat paikan päällä tavoittelemassa Chad Mulligian, DRAAMA, Frey Xenét, LASTOUT, Samuel Shipway, Soundwave Explosion, SPOIL. sekä THEILOU. Lippuja finaalikeikalle voi ostaa Emergenzan omilta sivuilta, täältä.

Lisää luettavaa