”En halua, että joku m*lkku elelee rahoillani” – jenkkimuusikko aloitti vaalikampanjansa kohun keskellä vetämällä saman tien nastan lautaan ja hyvän maun hautaan

Kid Rock aloitti kampanjointinsa keikalla.

11.09.2017

Kuten olemme aiemminkin kertoneet esimerkiksi täällä, Kid Rock pyrkii USA:n senaattiin republikaanipuoleen listoilta kyseenalaisissa merkeissä.

Nyt Kid Rock on pitänyt ensimmäisen enemmän tai vähemmän virallisen vaalikampanjapuheensa Grand Rapidsin kaupungissa Michiganissa ennen keikkaansa – ja läväytti saman tien tallan pohjaan oikein kunnolla.

Alla suoria lainauksia miehen puheesta.

”Hallitus haluaa antaa kaikille terveysvakuutuksen. Meidän kaikkien pitäisi osallistua sen kustannuksiin. Minua tämä ei haittaa, sillä Jumala on antanut minulle paljon rahaa. Nyt varoja pitäisi kuitenkin jakaa kaikille. Eli meidän pitäisi uhrata kaikki ansaitsemamme, toimia kuten he haluavat ja jakaa rahojamme joillekin vitun laiskalle paskiaiselle joka hyväksikäyttää systeemiä”, Kid Rock paasasi ja jatkoi:

”Yksinhuoltajavanhempien asiat ovat lähellä sydäntäni. Meidän ei pidä kuitenkaan auttaa ämmiä, jotka eivät osaa pitää itsestään huolta ja jotka pukkaavat pihalle lasta vitun lapsen jälkeen. En halua kuulostaa mulkerolta, mutta autetaan näitä naisia sillä tavoin, että he raahaavat perseensä töihin.”

Myöhemmin Kid Rock kertoi puheessaan, miten niin USA:n kansallishymniä protestoivat tummaihoiset, natsit sekä rasistit voivat hänen puolestaan painua vittuun. Ja aivan lopuksi hän luonnollisesti kiitti Jeesus Kristusta.

Hieno kampanja tulossa!

Lisää luettavaa