Senaattoriehdokkaaksi povattu Kid Rock ottaa politiikkajargonin ensiaskeleita – sai syytöksen vaalirahalähteiden salailusta, suositteli hakkaamaan hanskaan

Arvioiden mukaan Kid Rockilla on hyvät mahdollisuudet tulla valituksi senaattiin.

03.09.2017

Aiemmin suorasanaisena muusikkona, nykyisin suorasanaisena Donald Trumpia kannattavana muusikkona tunnettu Kid Rock on kertonut, että hän hakee vaaleissa Michiganin senaattiin republikaanien ehdokkaana. Virallista ehdokasilmoitusta ei ole vielä tehty, mutta lausuntoja on annettu ja kampanjasivusto avattu. Sivun kuvateksti kysyy: ”Oletko peloissasi?”.

Kid Rock for senate senaattoriehdokas

Nyt Rockia syytetään vahvistuksen viivyttelystä ja vaalirahan lähteiden salailusta. Politiikan vaikuttajien tekemisiä kyyläävä Common Cause -järjestö teki liittovaltion vaalikomissiolle ja oikeusministeriölle valituksen, jossa Rockin syytetään esiintyneen vaaliehdokkaana ilman rekisteröitymistä, Billboard kertoo.

Hän ei myöskään ole hyväksynyt vaaliraharajoituksia ja paljastanut rahoituslähteitään julkisesti. Esimerkiksi Warner Brosin kautta myydyt oheistuotteet ovat järjestön mukaan selvää kampanjointia.

Kid Rockia eivät pykälät paljoa kiinnostaneet, kuten myöskään politiikan pöytätavat. Hän vastasi syytöksiin kotisivuillaan, ja muistutti, miten asiat hoidetaan kuin MIES.

”Olen alkanut nähdä harhaanjohtavia feikkiuutisia siitä, kuinka olen rikkonut vaalilakeja. Numero yksi, en ole edelleenkään virallisesti julkistanut ehdokkuuttani. Numero kaksi, katsokaa kohta yksi ja vetäkää käteen.”

Tällä vastikkeella Rock kaiketi pyrki näyttämään kaapin, mistä närhen munat pissii. Voi myös olla, että tämä tuottaa tietyissä piireissä innokkaita ”fuck yeah” –huudahduksia.

Stetsonit heilukoot!

Lisää luettavaa