Ensi-illassa huikean kovan kokoonpanon muodostaman Riitaojan kaksi uutta musiikkivideota

25.02.2013

Vai mitä sanoisit yhtyeestä, jonka jäsenten bändihistoriasta löytyy muun muassa sellaisia nimiä kuin Sielun Veljet, Jolly Jumpers, Circle, Giant Robot, Black Audio ja The Flaming Sideburns?

Kuva: Svart Records

Vuonna 2010 perustettu Riitaoja tekee hypnoottista ja hiljalleen tunnelmaa kasvattavaa suomenkielistä musiikkia, jossa yhdistyvät samanaikaisesti sekä juurevuus että rohkea sähköinen kokeilullisuus.

Tiedotteessaan yhtye kertoo, että bändin jäsenet ovat tehneet yhteenlaskettuna musiikkia noin 175 vuotta. Ei olekaan liioiteltua sanoa, että Riitaoja koostuu todellisista suomalaisen rock-musiikin raskassarjalaisista.

Yhtyeen kokoonpanon muodostavat Affe Forsman (Sielun Veljet), Arttu Tolonen (Giant Robot, Black Audio, Them Bird Things), Antti Hämäläinen (Black Audio), Ari-Matti Jutila (Jolly Jumpers, The Flaming Sideburns) sekä laulajina toimivat Janne Westerlund (Circle, Sweetheart) ja sooloartistina paremmin tunnettu Vuk.

Riitaoja julkaisee debyyttialbuminsa Mantereelle 12. huhtikuuta Svart Recordsin kautta.

Sitä ennen meillä on ilo tarjota samalla kertaa bändin kahden uuden musiikkivideon ensi-ilta. Alta voit ottaa tuntumaa videoihin biiseistä Vähän matkaa vielä ja Mantereelle.

Lisää luettavaa