Eräs Helsingin keskeisimmistä keikkapaikoista suurien muutosten keskellä vesivahingon jälkeen – myös omistajat vaihtuvat

Lepakkomiehessä muutoksia.

I Walk the Line Lepiksessä 2014

Tänäänkin menee hyvin eli TMH Produktions kertoi Facebook-sivullaan, ettei se enää jatkossa hoida Lepakkomies-klubin keikkabuukkauksia.

”Alkukeväästä Lepakkomiehessä sattui vesivahinko, jonka seurauksena ravintolan keikkatoiminta keskeytyi. Kesän ja remontin edetessä myös Lepakkomiehen omistussuhteissa tapahtui muutoksia, ja paikka myytiin uusille yrittäjille, jotka tiedottavat itsestään lähiaikoina. Kävimme uusien omistajien kanssa hyvässä hengessä muutamia neuvotteluita, mutta ne päättyivät meidän kannaltamme tuloksettomina ja jatkossa TMH Productions ei enää vastaa Lepakkomiehen ohjelmasta eikä bändibuukkauksista”, TMH:sta kerrotaan ja jatketaan:

”Meidän kannalta lopputulokseen ei liity mitään suurta dramatiikkaa. Mikään ei kestä ikuisesti, viisi vuotta on pitkä aika ja nyt on hyvä tienristeys jatkaa uuteen suuntaan.”

TMH:sta kuitenkin kerrotaan, että se hoitelee jatkossa yhä Bar Loosen keikkabuukkauksia ja jatkaa muutenkin toimintaansa entiseen tapaan.

”Toivotamme Lepakkomiehen uusille omistajille sekä uudelle ohjelmapäällikölle onnea ja menestystä tuleviin koitoksiin!” TMH lopettaa kirjoituksensa.

Koko TMH:n päivityksen asiasta näet alta.