Eräs Helsingin legendaarisimmista keikkapaikoista vaihtaa omistajaa – miestenvessan oveen toimiva lukko?

Lepakkomies muutosten kourissa.

Vesivahingon vuoksi kevällä hiljaiseloa elänyt Lepakkomies siirtyy On the Rocks, Helsinki Oy:n omistukseen.

Helsinginkadulla sijaitseva legendaarinen baari ja keikkapaikka suljetaan lokakuussa remontin ajaksi. Samalla koko ravintola uudistetaan.

Tarkempi avajaispäivä julkistetaan myöhemmin kun remontin aikataulu varmistuu.

Avajaisten jälkeen keikkoja tullaan näkemään neljänä iltana viikossa keskiviikosta lauantaihin, aivan samoin kuin ennen remonttiakin. Ohjelma tulee tuttuun tapaan painottumaan pääasiassa painottumaan punk-, heavy-, ja indie-keikkoihin.

Omistajavaihdoksen yhteydessä Lepakkomiehessä aloittaa myös uusi ohjelmapäällikkö, joka on useamman vuoden eri ohjelmatoimistoissa työskennellyt Anssi Tähtinen.

”Itsekin keikoilla käymisen nimenomaan Lepiksestä aloittaneena otan ohjelmapäällikön pestin innolla vastaan. Viime vuosien aikana olen työskennellyt lähinnä isojen bändien kanssa, mutta paluu marginaalimusiikin pariin tuntuu mahtavalta. Kun kyseessä on yksi maamme legendaarisimmista klubeista, niin vanhasta ohjelmalinjasta pidetään jatkossakin kiinni. Alakertaa remontoidaan vesivahingon jäljiltä, yläkertaa järjestellään hieman uudelleen, äänentoisto uusitaan sekä muita kauan vaivanneita puutteita korjataan. Puutelistalla on myös kauan kyselty miestenvessan lukko”, Tähtinen lupaa.