Erikoiskäänne kuulussa sanasodassa – Eminemin ja Machine Gun Kellyn disausraidat tuotti sama tyyppi

Onko kaikki sittenkin vain laskelmoitua promoa?

23.09.2018

Tämä on niitä uutisia, joka saa aidon tosifanin kohauttamaan olkapäitään joutavana sattumana, mutta kyynisen ihmisen menettämään hippusen uskostaan musiikkibisneksen sydämeen.

Viime viikolla nimittäin kävi ilmi, että Machine Gun Kellyn uskaliaan Eminem-dissausbiisin Rap Devil tuotti ja osittain kirjoitti Ronald Spence Jr… eli sama henkilö, joka tuotti ja kanssakirjoitti biisit Not Alike ja The Ringer Eminemin uudella Kamikaze-levyllä.

Not Alike oli se biisi, joka aloitti koko biiffin – se biisi, jossa Eminem sivaltaa Machine Gun Kellyä ensimmäistä kertaa.

Lisäksi Twitterissä on nähty (nyt jo poistettu) näytönkaappaus Soundcloudista, joka viittaisi siihen, että Machine Gun Kelly olisi ladannut Rap Devilin tililleen salaisena versiona jo puoli vuotta ennen kuin Eminemin levy edes tuli ulos… mikä selittäisi sen, miten nopsaan nuoren räppärin disaus pamahti julkisuuteen Kamikazen julkaisun jälkeen, vieläpä videolla varustettuna.

Ja tottahan toki Machine Gun Kellyltä putosi sopivasti uusi Binge-EP nyt perjantaina. Löytyykö Rap Devil EP:n biisilistalta? Öh, no arvaapa kaksi kertaa.

Kuka tietää, mikä on totuus kaiken takana. Mutta nykyään musiikintekijät ovat todistetusti näppäriä viraali-ilmiöiden sopankeittäjiä, eikä olisi valitettavasti lainkaan mahdoton ajatus selittää tällainen biiffi laskelmoituna promotemppuna.

Lisää luettavaa