Erikoismenoa tarjolla: sunnarit vesitornissa 45 metrin korkeudessa venäläisen teknon tahdissa

Nina Kraviz tuo levymerkkinsä nimikkokemut Helsinkiin.

27.10.2017

Viime kesänä Flow’ssa esiintynyt Nina Kraviz on noussut yhdeksi teknon ja housen vaikutusvaltaisimmista hahmoista. Venäläis-dj johtaa omaa трип-levymerkkiä (elikkäs Trip), jonka nimeä kantavia tapahtumia on järjestetty harvoissa ja valituissa kohteissa.

Helsinkiin Kraviz tuo трип-tapahtuman sunnuntaina 29. lokakuuta. Alkuilta juhlitaan varsinaisessa erikoislokaatiossa, nimittäin Haukilahden vesitornissa.

”Laitoin paikasta kuvia Ninalle tasan vuosi sitten. Hän kiinnostui mestasta välittömästi ja aloitettiin työstää asiaa eteenpäin melkein samantien”, Helsingin päässä järjestäjänä toimiva Farrél Boussir kommentoi.

Kraviz on kutsunut paikalliseksi dj-vieraaksi Tommi Grönlundin, jonka levymerkki Sähkö on hänelle tärkeä. Reykjavikin teknoskenen veteraaneihin luekutuva Exos esiintyy myös tapahtumassa, mutta muilta osin artistikattaus pidetään salassa.

45 metrin korkeudessa vesitornissa järjestettävään alkuillan tapahtumaan myytiin vain 150 pääsylippua, mutta ilta jatkuu Ääniwallissa kello 22. Lisätietoja tapahtumasta löytyy sen Facebook-sivulta.

Kuuntele alta Nina Kravizin setti, jonka hän soitti vieraillessaan BBC Radio 1 -kanavalla pari viikkoa sitten. Mukana on myös suomalaisväriä, sillä Kraviz soitti Aleksi Perälän Tripille levyttämän kappaleen GBLFT1740070.

Lisää luettavaa