Fani pääsi backstagelle kenties maailman nerokkaimmalla tavalla – tarvitset vain Wikipedian ja pääset dokaamaan idoliesi kanssa

Älä usko internetiä, osa 324234234.

Tämä vaatii jo nokkeluutta, mutta nostamme hattua korkealle yläilmoihin mielikuvutuksesta.

Peking Duk -niminen tanssimusiikkiduo esiintyi Melbournessa Australiassa viime yönä. David Spargo -niminen mies on yhtyeen suuri fani. Koska takahuone on aina se Graalin malja, jota kaikki keikoilla käyvät tavoittelevat, keksi mies suhteellisen ovelan juonen takahuoneeseen päästäkseen.

Koska hän tiesi, että turvamiehet haluavat jonkinlaisia todisteita hänen kytköksistään yhtyeen jäseniin, hän editoi keikan aikana bändin Wikipedia-sivustoa niin, että sivustolla kerrotaan hänen olevan toisen yhtyeen jäsenen veli. Spargo vilautti Wikipedia-sivua turvamiehelle, jekutus meni täydestä ja Spargo asteli bäkkärialueelle muina miehinä kuin James Bond konsanaan.

Peking Dukin jäsenet eivät osanneet olla vihaisia Spargolle, joka tunnusti bändiläisille pääseensä paikalle kepulikonstein heti heidät bäkkärillä tavatessaan. Päinvastoin, yhtyeen Adam Hyde hehkutteli juonta nerokkaaksi.

”Joimme hänen kanssaan muutaman kaljan ja höpöttelimme tunnin pari. Ei hän mikään outo hyypiö ollut, vaan ihan normaali sälli. Sehän hänen juonestaan tekee entistäkin neromman”, Hyde hehkutteli.

Mikä juonikkuuden tekee entistä nerokkaammaksi on se, että Peking Duk soitti keikalla, jolla mainostettiin Heinekenin uutta James Bondiin liittyvää kampanjaa.

Metatasoja, niitä riittää.

Peking Duk hehkutteli myös Instagramissa Spargon tempausta, kuten alta näkyy.