Flow-festivaali ei tänäkään vuonna unohda kokeellisen musiikin ystäviä

17.05.2017

The Other Sound -ohjelmakokonaisuus koetaan Flow-festivaalilla myös tänä vuonna. Kokeellista musiikkia on tarjolla Tiivistämön tiloissa Suvilahdessa tapahtuman jokaisena päivänä 11.–13. elokuuta.

The Other Sound -otsikon alla esiintyvät japanilaissäveltäjä ja -perkussionisti Midori Takada, kehutun Fetish Bones -debyyttialbuminsa viime vuonna julkaissut yhdysvaltalainen industrialia, noisea ja hiphopia yhdistelevä Moor Mother, eteläafrikkalainen performanssitaideduo Faka, kansanmusiikkia ja keskiaikaista musiikkia esittävä brittiviulisti Laura Cannell, yhdysvaltalainen tuottaja-dj LSDXOXO, jazzin ja noise rockin välimaastossa tuuttaava tanskalainen Selvhenter, monimediaperformansseista tunnettu japanilainen Tatsuru Arai ja nauhamusiikin ja meluisan rockin parissa operoiva ruotsalainen duo Neutral.

Dimitry Sinkovsky esiintyy Helsingin Barokkiorkesterin taiteellisen johtajan Aapo Häkkisen kanssa. Muita kotimaisia esiintyjiä ovat Nyky Ensemble, Veli-Matti O. Äijälä & The Kolmas, Black Motor, Plié, Pekko Käppi & K:H:H:L ja Mesak.

Lisää luettavaa