Foo Fightersin yllätyskeikalla piisasi nimekkäitä vieraita ja eeppisiä covereita

Foo Fighters järjesti yllätyskonsertin Dave Grohlin synttäreiden kunniaksi.

Dave Grohlista tuli lauantaina jo 46-vuotias, ja mikäpä olisikaan Foo Fightersille parempi syy järjestää valtava yllätyskonsertti Los Angelesissa. Yhtye nousi siis lauteille ensi kertaa vuonna 2015 LA Forumilla, mutta luvassa ei ollutkaan ihan tavallinen keikka.

Foo Fightersin kanssa lauteille nousi nimittäin liuta nimekkäitä vieraita, joista kenestäkään ei tietysti oltu ilmoitettu mitään ennakkoon. Mukaan juhliin mahtuivat muun muassa Lemmy Kilmister, Perry Farrell, Zakk Wylde, Slash, Paul Stanley ja Kyuss-yhtyeen Nick Oliveri.

Kaikista yllätysesiintyjistä ei ole live-kuvaa nähtävillä, mutta alta voit vilkaista yhtyeen soitantaa David Lee Rothin, Alice Cooperin ja Tenacious D:n kanssa. David Lee Rothin kera yhtye tulkitsi Van Halen -hitit Panama ja Ain’t Talkin’ Bout Love, ja Alice Cooperin kanssa puolestaan School’s Out ja I’m Eighteen -klassikot. Tenacious D:n ja Slashin tuella rimaa nostettiin vielä korkeammalle Immigrant Songin muodossa. Robert Plantin valtaviin solistinsaappaisiin astui tietysti Jack Black.

Äänenlaatu näillä yleisön kuvaamilla videoilla on vähän mitä sattuu, mutta tunnelma ainakin näyttää olleen katossa.

Lisää luettavaa