”Fuck, that’s delicious” – suurena kulinaristina tunnettu räppäri Action Bronson saa oman ruokaohjelmansa

Kuulostaa ainakin etukäteen konseptilta, joka tuskin voi epäonnistua.

Action Bronson Rumba
Brook Bobbins

Action Bronsonin isännoimä tv-ohjelma ruoasta kuulostaa ainakin etukäteen konseptilta, joka tuskin voi epäonnistua.

Teksti: Jari Setälä, kuva: Brook Robbins

Hiphop-artisti Action Bronson on tunnettu rakkaudestaan hyvää ruokaa ja munchies-herkuttelua kohtaan, ja miehen biisit vilisevätkin erilaisia ruokaviittauksia. Bronson ei kuitenkaan räppää biiseissään vain pelkän nautiskelijan näkökulmasta, vaan räppärijärkäle on työskennellyt ennen artistiuraansa gourmet-kokkina ravintoloissa New Yorkissa.

Bronson pääseekin seuraavaksi esittelemään ruokatietämystään myös suuremmille yleisöille, sillä herra saa pian Vice-lehden Munchies-ruokakanavalle oman tv-ohjelmansa, joka on herkullisesti nimetty Fuck, That’s Delicious.

Toukokuussa käynnistyvässä sarjassa Bronson kiertää eri puolilla maailmaa tutustuen maiden paikallisiin ruokakulttuureihin ja esitellen niistä löytämiään uusia ateriaerikoisuuksia. Fuck, That’s Delicious -sarjassa Bronson kiertää ainakin Uudessa Seelannissa, Australiassa, Etelä-Afrikassa, Isossa-Britannissa, itä-Euroopassa ja kotimaassaan Yhdysvalloissa.

Bronson piti jo nelisen vuotta sitten YouTubessa omaa kokkaussarjaansa Action in the Kitchen, jossa hän opasti katsojia kokkaamaan joitakin omista bravuuriresepteistään.

Tulevasta Fuck, That’s Delicious -sarjasta on julkaistu jo traileri, jonka voit katsoa alempaa.