Future tuskailee taipumustaan syytää miljoonia kauniiden naisten deittailuun

Worst Day -kappaleessa ystävänpäivä on pelkkä kirous.

Yhdysvaltalainen räppäri Future julkaisi perjantaina kappaleen, joka merkitsee artistin paluuta soolotuotantonsa pariin ensimmäistä kertaa sitten toukokuun 2020 julkaistun High Off Life -albumin. Toki Future on pysynyt musiikin saralla tasaisen aktiivisena, mutta viime vuonna julkaistuissa kappaleissa on Futuren lisäksi joka kerta esiintynyt joku muu, kuten esimerkiksi MigosLil Baby tai Gunna.

Uusi kappale Worst Day ilmestyy sopivasti juuri ennen ystävänpäivää, ja käsitteleekin sitä kuinka kyseinen romanttisen hempeä päivä on itse asiassa päivistä pahin. Kappaleessa tuskaillaan kuinka haastavaa on pitää kaikki lukuisat sydänkäpyset tyytyväisinä, kun heiloja on yksinkertaisesti enemmän kuin mihin kapasiteetti riittäisi. Kieltämättä kuulostaakin ikävältä kohtalolta, että jokaista mimmiä ei voi pitää tyytyväisenä pelkällä rahalla ja lahjoilla, vaan omaa naamaakin joutuu näyttämään, puhumattakaan siitä, että suhteille pitäisi kaiken tämän päälle uhrata läsnäoloa.

Kappale sai osakseen myös musiikkivideon, joka lisää sen jo valmiiksi huvittavaan vaikerrukseen koomisen lisäkierteen: videossa Future hakee apua Kevin Samuelsilta, joka tekee YouTube-kanavallaan syvällisiä deittailun saloihin keskittyviä haastatteluja. Videossa kaksikon kohtaaminen esitetään ”Healing Together” -nimellä ristittynä haastatteluna, jossa Future puhuu raadollisen rehellisesti taipumuksestaan kuluttaa miljoonia kauniiden naisten deittailuun.

Alta pääset syventymään tarkemmin Futuren rakkauselämän saloihin.

YouTube video

Lisää luettavaa